- Annons -

Supertalangen tar en paus från sporten: ”Allt jag vill är att må bra igen”

Gustav Grahn är en av svensk speedways största talanger. Nu väljer han att ta en paus från sporten.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under onsdagsförmiddagen kom ett chockerande besked, Gustav Grahn väljer att ta en paus från sporten. Gustav som är en av tre svenska förare i JVM meddelar det på teamets Facebooksida.

”Det känns tråkigt att behöva skriva det här till er. Men under den här speedwaysäsongen har glädjen och motivationen inte funnits hos mig på samma sätt som tidigare, vilket gjort att jag under en längre tid inte mått bra.

Jag har på olika sätt kämpat för att fortsätta köra speedway men känner att jag i nuläget, för min egen och för min hälsas skull, tyvärr behöver ta en paus.

- Annons -

Stort tack till sponsorer, publik, ledare och vänner som står vid min sida även i detta beslut! Allt jag vill är att må bra igen.

Vi ses framöver”, skriver han på Facebook.

Gustav Grahn kör för Indianerna i den svenska Bauhausligan. Hur de kommer att ersätta honom är inte officiellt ännu.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna