- Annons -

Smedledaren om Masarna: ”Har varit lite vilda västern”

Masarna kommer inte till start den kommande säsongen. Någon som är kritisk till hur klubben agerat är smedledaren Jerker Eriksson.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Masarna har brottats med ekonomiska bekymmer under vintern. Klubben har fortfarande skulder till flera av förarna som körde den gångna säsongen. Under måndagen stod det klart att de drar sig ur Bauhausligan.

Till Eskilstuna Kuriren ger Jerker Eriksson sin syn på att Avestalaget inte kommer till start.

– De har ju kört det i botten, de har skitit i det eller jag vet inte vad de gjort egentligen. De har inte tagit ansvar i alla fall, det kan man lugnt påstå. Jag är inte rätt man att uttala mig om deras ekonomi men det känns som det varit lite vilda västern under flertalet år där det varit noll koll kokosboll.

- Annons -

Utöver att han tycker att det är dåligt skött av Masarna så tror han att det kan vara negativt för hela sporten.

– Det är tråkigt så klart. Vi är snart inne i mitten av februari och det är dålig PR för sporten helt klart. Och sen är det tråkigt för alla lag också förutsättningarna förändras ju nu. Masarna kanske inte hade varit med och slagits sportsligt om någonting men allt det här vi snackade om förut som försäljning, vip, årskort. Det blir ett ganska hårt slag mot några klubbar skulle jag tro, säger Jerker Eriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna