- Annons -

Smederna nöjda med att matchen ställdes in?: ”Samtidigt så…”

Under onsdagskvällen var tanken att det skulle köras en match mellan Rospiggarna i Hallstavik. Så blev inte fallet, regnet satte stopp för det.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Enligt Smedernas lagledare så var det ett korrekt beslut att ställa in.

– Banan var i väldigt dåligt skick och när det började regna igen kändes det omöjligt att köra, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson till Eskilstuna Kuriren.

Smederna hade långt ifrån sin starkaste uppställning. Man kan tänka sig att de inte var alltför nedslagna över att det inte gick att köra.

- Annons -

– Samtidigt var vi ju här och inställda på att köra. Det är klart att det är tråkigt när det blir så här för alla. Det kostar pengar för både Rospiggarna och oss när en match inte blir av.

Nytt datum är ännu inte klart.

– Eftersom det är Rospiggarna som har hemmaplan så ska de komma med förslag till oss på datum. Sedan får vi försöka komma överens om när det blir.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna