- Annons -spot_img

Sebastian Aldén “Jag har saknat det till och från”

Igår stod det klart att Sebastian Aldén blir assisterande lagledare i Masarna. Det blir i och med detta Andreas Sundin och Sebastian Aldén som kommer leda Avestalaget kommande säsong. Nedan följer Aldéns tankar om det som väntar.
” När jag fick frågan så tänkte jag att det skulle vara kul att prova någonting nytt. Jag har självklart saknat speedwayen lite så det kändes som en bra utmaning. Som lagledare kan jag bidra med lite inställningstips då jag har en hel del egen erfarenhet. Det jag tror kommer bli viktigast är nog att peppa och stötta killarna så gott det går. Jag har ingen erfarenhet av att leda laget så vi får ta det som det kommer. Jag har saknat speedwayen från och till sedan jag lade av. Jag känner när jag är på matcher att jag saknar sporten. En ledarroll känns som en lagom grej för att släcka saknaden efter speedwayen”, skriver Sebastian Aldén.
Adam Holman

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna