- Annons -

Så mycket publik lockade klubbarna i den allsvenska premiären

Under gårdagen var det dags för Allsvensk premiär. Mest publik var det på den match som tog slut efter tre heat.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

På motorstadion i Mariestad var det mycket folk som i solskenet hade planerat för att njuta av fin speedway. Men efter tre heat och cirka en timmes väntande fick de 925 åskådarna vänta på klacken och lunka hemåt igen. Ingen succé för underhållningen, men en publiksiffra som säkert får mångas mungipor att peka uppåt.

I Karlstad kom 312 åskådare för att se klubbens återkomst till ligan. De var nog inte så nöjda med resultatet, Njudnungarna vann med förkrossande 61–29.

Torsdagens tredje match kördes mellan Griparna och Valsarna i Nyköping. Dit hade 475 personer tagit sig till arenan, de fick se bortalaget vinna med 49–41.

- Annons -

Ett snitt efter en omgång kanske inte säger så mycket. Men efter en omgång har ligan ett snitt på 570 åskådare. Det kommer vi naturligtivs återkomma till när vi har fler siffror på plats.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna