- Annons -

Så kan du stötta Rospiggarna

Rospiggarna har ekonomiska problem och behöver nu speedwayfantasternas hjälp. Under tisdagen la de ut ett nummer där man kan stötta klubben.

- Annons -

Speedwaysporten fortsätter att ha problem ekonomiskt. Förra året var det Vetlanda som gick omkull och tidigare i år var det Masarna som fick lägga ner sin elitverksamhet efter en konkurs.

Vi på Speedwayfans.se vill inte se en klubb till försvinna från speedwaykartan. Därför väljer vi nu att dela Rospiggarnas kampanj.

Så här skriver klubben i ett meddelande på sin hemsida.

”Det är ingen hemlighet att Rospiggarnas ekonomi är under stor press för tillfället. Vi arbetar hårt match efter match för att kunna ta oss igenom säsongen och detta är vårt tydliga mål. Igår kallade vi till ett extrainsatt informationsmöte där vi berättade mer om det läge vi befinner oss i. Det var en stor skara folk som slöt upp och vi märkte verkligen av hur stor betydelse klubben har för våra medlemmar och publik. Mer information om gårdagens möte kommer senare under veckan.

- Annons -

Det bästa sättet du som privatperson kan stötta på är att gå på våra hemmamatcher. Ta gärna med dig en kompis, arbetskollega, granne eller hela familjen och upplev speedway i världsklass. Passa även på att gynna våra kiosker och vår souveniraffär genom att till exempel köpa något att äta, något varmt eller svalkande att dricka samt någon snygg souvenir som visar att du stöttar Rospiggarna. Stödet vi får är helt avgörande för vår framtid.

Har du inte möjlighet att medverka plats under kvällens match går det även att skänka valfritt belopp via swish.

Vårt swishnummer är: 1232681708”

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna