- Annons -

Så blir det med sändningarna av Bauhausligan

Under fredagen meddelade ESS hur Bauhausligan kommer att sändas via ESS Play, det meddelar ESS på sin hemsida.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Sedan det stod klart att C More inte sänder Bauhausligan 2023 har det spekulerats mycket i vart ligan ska sändas. Nu står det klart att det blir ESS Play som gör comeback.

Nedan följer information som är hämtad från ESS hemsida.

”Sändningarna kommer hålla samma höga kvalité som på C More, och racen kommer refereras av några av Sveriges mest erfarna speedwaykommentatorer. Genom vår uppgraderade streamingplattform kommer ni kunna följa dramat live under hela säsongen.

- Annons -

Speedway upplevs alltid bäst på plats, men genom ESS speedway får du möjligheten att följa mer än bara race från hemmaovalen. ESS och klubbarna arbetar aktivt för att bygga intresset för svensk speedway och livesändningarna är en viktig del i att nå ut till en bredare publik.

ESS play är ett klubbinitiativ där intäkterna går tillbaka till klubbarna själva, och genom ditt abonnemang stöttar du både svensk speedway och ditt lag.

Månadsabonnemanget kommer att kosta 249 kr/månad och Pay-Per-View 199 kr/match.

ESS Play sänder den årliga upptaktsträffen och Vetlanda lagcup.”

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna