- Annons -

Rospiggarna söker toppförare: ”Måste väl räknas som ett topplag?”

Rospiggarna har tre platser kvar att fylla i sin trupp. Lagledare Peter Jansson vill att en av dem ska vara en toppförare.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den gångna säsongen slutade Rospiggarna på en fjärdeplats i ligan. Det efter att ha blivit utslagna av Västervik i semifinalen.

Det återstår tre platser i truppen. En av dem ska vara en toppförare.

– Vi har tre platser kvar att fylla. En av dem är väl mer eller mindre klar, men jag inte vill gå in på fler detaljer om vem det är. Sen pratar jag med tre förare om de två sista platserna. Vi jobbar på i lugn och ro där. Men vi siktar på att få in en toppförare till och minst en förare som är ung och spännande, säger Peter Jansson till Norrtelje Tidning.

- Annons -

Jansson känner sig trygg med att laget kommer kunna utmana även den kommande säsongen.

– Det pratas mycket om att vi saknar vissa saker för att vara ett topplag. Men vi har slagits om finalplatserna tre år i rad och då måste man väl räknas som ett topplag? Vi har en grundtrygghet i det vi jobbar med och en grundstomme i lagbygget. Sen är det vissa som stirrar sig blint på namnen man har i laget, men speedway är en lagidrott och då är det inte bara individuella prestationer som gäller.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna