- Annons -

Rohan Tungate om avstängningen: ”Jag skyndande mig”

Rohan Tungate är avstängd i sju dagar i England. Nu berättar han om vad som hände under förra veckan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Böter och avstängning, det drabbade Rohan Tungate efter att han inte dykt upp till matchen mellan Ipswich och Oxford. Anledningen var ett missat flyg.

– Jag missade mitt flyg i torsdags, jag hade lite problem under morgonen. Jag skyndande mig till Poznan som var en timme ifrån där jag var för att hinna med ett senare flyg. Jag fastnade i trafiken och missade det flyget också. Jag förklarade för förbundet vad som hänt, de hade viss förståelse men de var fortfarande tvungna att straffa mig, säger Rohan Tungate till Speedwayfans.se.

Hur påverkar det dig?

– De ger mig en sju dagars avstängning som gäller från förra torsdagen och framåt. Jag missar inga matcher på grund av det, jag kommer kunna kör som planerat, fortsätter han.

Rohan Tungate stängs av – här är anledningen
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna