- Annons -

Rohan Tungate om att ta en GP-kvalplats: ”En stor prestation”

Rohan Tungate gjorde ett starkt australiensiskt mästerskap, han slutade på en fjärdeplats och kommer därmed att GP-kvala.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Australien har den kommande säsongen fem stycken platser i GP-kvalet. Fyra av dem går till de som placerade sig bäst i det australiensiska mästerskapet. På en fjärdeplats slutade Rohan Tungate.

– Mitt mål på förhand var att bli australiensisk mästare, men att få kvala till GP-serien är också en stor prestation, säger Rohan Tungate till Speedwaynews.pl.

Rohan Tungate hade endast de tre GP-förarna Jack Holder, Jason Doyle och Max Fricke framför sig. Med det startfält som var fanns det en del press att ta sig vidare.

- Annons -

– Jag kände lite press men i slutändan gjorde jag mitt jobb bra. Jag är glad över det.

Rohan Tungate tog en av Australiens GP-kvalplatser. Australiensaren byter den kommande säsongen Masarna mot Kumla Indianerna.

Om två veckor fyller australiensaren 33 år. Det är dock inte någonting som han vill tänka allt för mycket på.

– Jag tränar hårt hela tiden och jag mår mycket bättre nu än tidigare år. De senaste åren har varit mina bästa i karriären. Jag tränar hårt och håller mig till en fast kost och känner mer energi. Jag tror att jag är på rätt väg och kan göra en bra säsong, avslutar Rohan Tungate.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -

Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna