- Annons -

Rivaler i GP-serien – klubbkamrater i ligan: ”En sak som är bra med de här killarna är att…”

Speedway är en speciell sport på flera sätt, inte minst eftersom att förarna kör i flera ligor. I Lublin har en unik situation uppstått där tre, eller kanske fyra förare som kan komma på pallen i GP-serien kör för samma klubb.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tre av Lublins förare körde under lördagskvällen final i Kroatien. Och förra året slutade klubbens förare etta, tvåa och fyra i totalen. Det är unikt att så stora rivaler i GP-serien är klubbkamrater i Lublin.

– Det är både bra och dåligt, hela vårt topp fyra med mig, Lindgren, Zmarzlik och Kubera kör i GP-serien. Vi gör det vi gör för Lublin, där hjälper vi varandra eftersom att vi är ett lag. När vi kommer hit pratar ingen med varandra, då är det fullt fokus, säger Jack Holder som vann Kroatiens Grand Prix till Speedwayfans.se.

Fredrik Lindgren slutade på en tredjeplats i säsongspremiären. Han slog sin lagkamrat Bartosz Zmarzlik och fick se sig besegrad av sin andra lagkamrat, Jack Holder.

- Annons -

– Det är speciellt givetvis, det var likadant förra året med Zmarzlik och Holder. En sak som är bra med de här killarna är att vi ger allting på banan när vi möts individuellt. Sen lägger vi det åt sidan när vi kommer till Lublin och gör det bästa för laget. Det är otroligt skönt, säger Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna