- Annons -

Regerande mästarna har lite att fundera på: Kan vara försent

Dackarnas start på säsongen är för att tala klarspråk otroligt svag. Laget har på de sex inledande matcherna endast lyckats ta två poäng.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

2021-års svenska mästare Dackarna går tungt just nu. De har varit med bra i samtliga matcher men bara lyckats vinna en match. Hemma mot Indianerna vände man och vann. Under tisdagskvällen ledde man med 18–6 borta mot Rospiggarna, ett lag som precis som Dackarna startat säsongen svagt. Inte ens då ville det sig, Rospiggarna vände och vann med 48–42.

– Det känns jäkligt jobbigt just nu. Den här matchen sammanfattar egentligen hela vår säsong. Vi är bra med länge, men faller till slut. Det klaffar inte alls som jag tänkt mig, säger Mikael Teurnberg till Vimmerby Tidning.

Mikael Teurnberg har länge pratat om att han inte är främmande för att använda transferkort, men nu börjar det bli bråttom. En seger på sex matcher kan inte imponera på någon. Nu måste en förändring ske och det fort, annars blir det ett tungt år. Nästa vecka väntar match mot Smederna, har man inte förstärkt laget då så blir det ännu en förlust.

- Annons -
Mikael Teurnberg har lite att fundera på.

Jag har väldigt svårt att förstå hur man kunde ha så dåligt tålamod med Becker. Klindt som sådan är en bra förstärkning men jag kan inte förstå varför man inte tog bort Swidnicki istället?

Det pratas om att både Tai Woffinden och Jason Doyle kan bli tillgängliga för Dackarna i augusti. Förutsatt att de slutar köra i Danmark respektive England. De måste isåfall skriva kontrakt med Dackarna 31/7 som är sista dagen att använda transferkorten. Då kan det dock vara försent, Dackarna behöver en förändring nu. De regerande mästarna har lite att fundera på.

Eventuellt ansluter Jason Doyle till Dackarna i augusti.

Rospiggarna – 48
1. Kim Nilsson – 10 (1,3,3,2,1)
2. Victor Palovaara – 8+2 (F,1,2*,3,2*)
3. Andzejs Lebedevs – 9+1 (2,3,1*,F,3)
4. Adrian Miedzinski – 6 (FX,1,2,3)
5. Timo Lahti – 9+2 (1,2,2*,1*,3)
6. Daniel Henderson – 4+1 (0,0,3,1*,0)
7. Kai Huckenbeck – 2 (2,N,N)

Dackarna – 42
1. Brady Kurtz – 9+1 (3,R,3,1*,2)
2. Adam Ellis – 4+1 (2*,2,0,N)
3. Jacob Thorssell – 7 (3,0,1,0,3,0)
4. Rasmus Jensen – 5 (1,R,1,2,1)
5. Maciej Janowski – 6 (3,3,TT,FX,0)
6. Ludvig Lindgren – 4+1 (1,2,1*)
7. Viktor Trofimov – 7+1 (3,2*,FX,2,0)

- Annons -

Resultat hämtat från speedway det är grejer det

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna