- Annons -

Positiva nyheter om Patrick Hansen: ”Skett en markant förbättring”

Patrick Hansen var under lördagen inblandad i en hård krasch, nu kommer det dock positiva besked.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Patrick Hansen har fått mycket kärlek på sociala medier efter den mycket otäcka olycka som han var med om i matchen mellan Ostrow och Rybnik. Det kom tidigt oroväckande rapporter om att han saknade känsel i benen.

Under söndagsmorgonen vaknade Hansen efter ryggradsoperationen. Pawel Gawronski som är talesperson för sjukhuset där Hansen vårdas har nu uttalat sig om läget.

– Det har skett en markant förbättring. Patienten kom till oss utan känsla i benen. Efter operationen kom känslan tillbaka och föraren kan nu röra på benen, säger Pawel Gawroński till tidningen Wyborcza.

- Annons -
Patrick Hansens tillstånd ser ut att vara bättre. Foto: Erik Kruse

Det är dock för tidigt att säga hur skadad han är, även om han inte är förlamad.

– Ryggskador är alltid allvarliga. Han behöver tid att återhämta sig, behandlingen pågår och det kommer att krävas rehabilitering, fortsätter Gawroński.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna