- Annons -

Pontus Aspgren på TV3 ikväll

Jag brukar gnälla på att speedway inte får den exponering den förtjänar, så är inte fallet ikväll. Ikväll kommer nämligen Pontus Aspgren medverka i TV3 programmet “Duellen”.

- Annons -

Sveriges tredje största publiksport syns mest i de klassiska medierna när det skett olyckor eller skandaler. Det är därför mycket positivt att vi idag klockan 19:30 kommer få se speedway i ett positivt sammanhang i ett populärt program. Sporten behöver synas mer för att fler ska intressera sig för den. Förra året tycker jag att vi såg tendenser till att det rapporterades mer speedway i olika medier. Förhoppningsvis fortsätter det på den vägen och det är väldigt positivt att sporten syns i sådana här sammanhang. Drömmen vore att få sporten lika omtyckt och folkkär som under Tony Rickardssons tid. Dit har vi en lång bit kvar men varje steg är viktigt och kanske kan vi komma dit en dag igen. Vill man se programmet så visas det på Viaplay, Viafree och TV3. Programmet börjar 19:30. Programmet går att se i efterhand på viafree.
Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Gillar du speedwayfans.se? Jag skulle vara tacksam om ni ville hjälpa mig i mitt arbete att upprätthålla sidan genom att swisha några kronor till 1230908236. Varje krona hjälper mig mycket, inget bidrag är för litet allt är välkommet.

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna