- Annons -

Planen för att rädda Rospiggarna: ”Då är det mesta möjligt”

Rospiggarna kämpar på med sin ekonomi inför den kommande säsongen. Klubben uppges ha skulder på två miljoner kronor. Hur ser vägen framåt ut? Det är det många som ställer sig.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

För att försöka lösa sina ekonomiska bekymmer har Rospiggarna tagit hjälp av ett företag som heter The Team Support. De hjälper klubben med att sälja in sponsorer.

– De har gjort ett bra jobb. Jag tänker inte gå ut med några siffror och så, men jag är nöjd med vad de har tillfört. De är proffsiga och kunniga och vi är tillfreds med dem så här långt. Sen är det inget enkelt jobb att utföra, men de är flera som jobbar och hjälper oss och det har varit ett lyft. Det har varit en positiv start. De är oerhört professionella att ha och göra med och vi har en löpande kontakt, säger Rospiggarnas ordförande Per Nohr till Norrtelje Tidning

Mikael Larsson, VD för The Team Support berättar hur han ser på samarbetet.

- Annons -

– Får man lite tid på sig att bygga upp den här marknadssidan i Rospiggarna igen så är jag övertygad om att det kommer fungera jättebra. Det finns så många som vill hjälpa till och vara med. Sen är det tuffa tider där ute, det får man ha respekt för. Det är inte bara här i Roslagen, utan det är så i hela världen. Men jag känner ändå att de flesta vill vara med och hjälpa till, en del mindre och en del mer, säger Mikael Larsson VD för The Team Support.

– Sen är klubben i en tuff ekonomisk situation. Men alla hjälps åt för att försöka lösa det. Det handlar inte bara om att marknadssidan ska fungera, utan helheten i Rospiggarna ska fungera. Det mest värdefulla är att publiken kommer tillbaka och att folk sluter upp kring Rospiggarna även i tuffa tider.

På frågan om hur han ser på klubbens framtid svarar han följande:

– Under förutsättningar att folk sluter upp och blickar framåt kan man vända på detta. Får man bara in fler folk som hjälper till och fler åskådare, då är det mesta möjligt. Då har man råd att köra lite schyssta happenings i samband med matcherna och stärka ekonomin. Till exempel kan man ha en trubadur på plats eller lite roliga grejer för barnen. På så sätt kan det bli en familjeangelägenhet och en folkfest att gå på Rospiggarnas matcher.

57 dagar kvar till premiären i Allsvenskan – så ser trupperna ut
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna