- Annons -

Philip Hellström bängs “Jag har jobbat med mina starter”

Philip Hellström Bängs är en oerhörd talang, under gårdagen körde han mycket bra och plockade 12+2 i danska ligan. För att lyckas så här bra har Philip jobbat hårt med att förbättra sina starter.

- Annons -

Säsonginledningen beskriver Philip som bra. Han har tränat mycket och är nöjd med att säsongen äntligen är igång på allvar.

– Jag har tränat mycket under våren. Jag tycker att det har känts väldigt bra. Det är skönt att vi äntligen är igång och tävlar. Allt känns riktigt bra, skriver Philip Hellström Bängs.

Inledningen i Danmark har stundtals varit tuff i och med att det är nya banor överallt.

– Det är tufft med banor som man inte har kört på tidigare. Jag har känt mig snabb hela tiden men starterna har inte varit så bra.

- Annons -

För att bli bättre på att starta har Philip tagit hjälp och han beskriver att det är en anledningen till att det gick så bra för honom igår.

–Jag har varit hos en och tränat starter. Jag fick många bra tips. Jag hade även varit på den här banan tidigare så jag visste vad jag skulle ha för setup. Den främsta anledningen till att det gick bättre var att mina starter var mycket bättre.

Målen med säsongen 2021 är ingen skillnad jämfört med 2020. Det gäller att få vara med och köra främst.

– Jag vill köra i Bauhuasligan, Allsvenskan, Danmark och kanske lite i Polen. Jag vill även åka individuella tävlingar.

Philip skriver att han inte upplever någon press även fast han är en så stor talang och har en fin säsong i ryggen.

– Jag tar det som det kommer. Jag känner ingen press, jag gör mitt bästa och allt annat är en bonus, avslutar Philip Hellström Bängs.
Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna