- Annons -

Philip Hellström Bängs inför sista deltävlingen: ”Göra allt för att komma på pallen”

Under fredagskvällen är det dags för den tredje och sista deltävlingen i årets SGP2. Sverige är representerat av Philip Hellström Bängs och Casper Henriksson.

- Annons -

Inför den sista deltävlingen ligger Philip Hellström Bängs på en åttondeplats i sammandraget, nu siktar han på att ta sin första pallplats.

– Det ska bli roligt, jag ska göra allt jag kan för att försöka komma på pallen, säger Philip Hellström Bängs inför tävlingen i Vojens.

De svenska förarna har kört en del i Vojens under åren. Förra året körde man SGP2 där. ”PHB” var även där och kvalade till JVM-serien i våras.

– Det är en speciell bana men det är samtidigt en bana som jag gillar.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Hur ser du på årets säsong i JVM?

– Det har varit lite upp och ner för mig under JVM-säsongen, men andra deltävling är jag nöjd med. Om man om man bortser från semifinalen.

Det återstår inte mycket av speedwayåret 2023. Men det är i alla fall några tävlingar kvar.

– Jag har fyra tävlingar kvar i år, avslutar Philip Hellström Bängs.

Fredagens tävling går att streama via Discovery+.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna