- Annons -

Philip Hellström Bängs inför fredagens JVM: ”Bara ta starten, fokusera och vinna”

På midsommarafton avgörs den andra deltävlingen av JVM. Tre svenskar står på startlinjen, en av dem är Philip Hellström Bängs.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

När deltävling två av JVM avgörs i Gorzow så är det en taggad Philip Hellström Bängs som kommer till tävlingen. Han har med sig en god form.

– Jag har kört bra i veckans tävlingar i Bauhausligan. Jag har fått till mina starter bättre i år, kan jag ta med mig det till Gorzow så kan det bli riktigt bra, säger Philip Hellström Bängs.

Vad har du för förväntningar på tävlingen?

- Annons -

– Det ska bli roligt, jag har aldrig varit där, men jag vet att det är en bra bana. Jag tror att jag kommer gilla banan. Det är bara ta starten, fokusera och vinna.

När man kommer till en bana som man aldrig har varit på tidigare så får man bilda sig en så bra uppfattning man kan med hjälp av de som varit där tidigare.

– Jag brukar prata med andra förare och även titta på matcher från banan på TV. Sen är det tur att det är träning innan så man får känna lite på banan.

Hur ser du på den första deltävlingen i Prag?

- Annons -

– Det kändes bra, det var lite synd bara att jag körde en nolla och en touch the tape. Annars hade jag varit i semifinal, avslutar Philip Hellström Bängs.

Tävlingen inleds klockan 19 under fredagen och går att se via Discovery+.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna