- Annons -

Peter Ljung om klubbytet: ”Vi kan inte ha det så”

Under gårdagen stod det klart att Peter Ljung lämnar Lejonen till förmån för Piraterna. Anledningen till det är att han inte får tillräckligt med matcher i Lejonen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Peter Ljung värvades till Lejonen inför årets säsong, redan efter fem matcher står det klart att han nu lämnar laget. Till Värnamo Nyheter berättar han om varför han lämnar.

– När man åker in och ut från laget och det även efter matcher där man har gjort sitt jobb blir snack om att man ska rulla på förarna så att alla ska vara nöjda så blir det svårt. För en svensk som åker i Elitserien går det inte att vi ska bli jämförda med en utlänning på samma nivå, vi kan inte ha det så, säger Peter Ljung.

Att det nu blir Piraterna som ny klubbadress ser han fram emot.

- Annons -

– Jag känner ju Daniel Davidsson väl, vi har bland annat kört knatte tillsammans. Jag trivs även bra i Motala och de har ett väldigt bra lag. Jag ser mycket fram emot det, avslutar Peter Ljung.

Lejonen väljer istälet att plocka in Robert Chmiel från föreningens allsvenska lag.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna