- Annons -

Peter Johansson inför premiärmatchen: ”Har inte gett oss de bästa förutsättningarna”

Indianernas uppladdning inför premiärmatchen har inte riktigt varit som planerat. Trots det har Peter Johansson en positiv känsla inför mötet med Piraterna.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Under tisdagskvällen inleds Bauhausligan, för Indianernas del innebär det att man välkomnar Piraterna till Kumla. Lagledare Peter Johansson berättar att förutsättningarna inte har varit optimala.

– En premiär är alltid en premiär, vi har inte kunnat köra Press and Practice som vi hade tänkt oss. Träningen som vi skulle haft idag fick vi även ställa in på grund av regnet igår. Vi har inte gett oss själva de bästa förutsättningarna, men vi har ett bra lag och ska kunna vara bättre än dem på de flesta positionerna.

Vad blir nyckeln till att vinna?

– Det blir en tuff och jämn match. Piraterna är bättre än vad de har varit på många år. Det gäller att vi lyckas vara lite bättre i alla kategorier i laget.

- Annons -

Hur är formen på killarna?

– Den är bra tycker jag, de har levererat på bra nivåer i individuella tävlingar och i ligorna. Det finns några frågetecken men som helhet är den god, avslutar Peter Johansson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna