- Annons -

Peter Johansson fortsätter i Indianerna: ”Har en dialog med förarna”

Idag står det klart att Indianernas lagledare Peter Johansson blir klubben trogen säsongen 2023. Det meddelar Kumlalaget på sin hemsida.

- Annons -

Peter Johansson har varit sportchef i Indianerna sedan säsongen 2017, nu står det klart att han fortsätter på den posten säsongen 2023. Vid sin sida har han likt tidigare år Kai Salonen som assisterande lagledare.

På Indianernas hemsida får han frågan hur det går med lagbygget inför säsongen 2023.

– Vi har en god dialog med några förare som är på väg in och några av de vi vill behålla, mer vill jag inte kommentera i nuläget.

Vilka skulle du säga är dina styrkor som ledare?

- Annons -

– Jag skulle säga att mina största styrkor är att jag kan ta snabba beslut under press och har en lyhördhet gentemot gruppen jag arbetar med. Sedan är det väl en genuin passion för klubben och sporten givetvis, säger Peter Johansson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna