- Annons -

Pepe arrangerar avskedstävling: ”Vi har sex VM-medaljörer i startfältet”

En fantastisk karriär är över, profilen Piotr Protasiewicz har valt att tacka för sig. Den 25 mars hyllas han med en avskedstävling i Zielona Gora.

- Annons -

Piotr Protasiewicz har haft en otroligt lång och framgångsrik karriär, både individuellt och i lag. Inte minst är han känd för att vara lojal mot sina klubbar. Det visade sig inte minst då han valde att köra 20 raka säsonger i Indianerna i Sverige.

– Jag vill att min avskedstävling ska hålla en hög klass och bli en minnesvärd kväll för fansen. Startfältet innehåller sex VM-medaljörer och fyra förare från årets GP-säsong. Vi har även fått med flera före detta förare från Zielona Gora, säger Piotr Protasiewicz till Zielona Goras hemsida.

Startfält
Luke Becker (Zielona Góra)
Krzysztof Buczkowski (Zielona Góra)
Patryk Dudek (Toruń)
Max Fricke (Grudziądz)
Jarosław Hampel (Lublin)
Niels Kristian Iversen (Łódź)
Maciej Janowski (Wrocław)
Rasmus Jensen (Zielona Góra)
Dominik Kubera (Lublin)
Jan Kvech (Rybnik)
Przemysław Pawlicki (Zielona Góra)
Paweł Przedpełski (Toruń)
Emil Sajfutdinov (Toruń
Rohan Tungate (Zielona Góra)
Grzegorz Walasek (Ostrów Wlkp.)
Bartosz Zmarzlik (Lublin)

Piotr Protasiewicz har visserligen avslutat karriären, men han har inte lämnat sporten. Idag jobbar han som sportchef i Falubaz Zielona Gora som huserar i den polska andraligan.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna