- Annons -

Patryk Dudek: ”Jag behöver en paus – Men jag kanske kommer tillbaka”

Förra säsongen körde Patryk Dudek för Lejonen i den svenska Bauhausligan. I år inleder han säsongen med att inte köra i Sverige. Det är dock inte omöjligt att han kommer tillbaka.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Patryk Dudek slutade 2022-års GP-serie på en sjundeplats. Inför den sista tävlingen hade han goda chanser att sluta på en tredjeplats. Det låste sig dock totalt för honom, han fick bara med sig två poäng från tävlingen.

– Min säsong förra året var som en bergochdalbana, jag hade goda chanser att ta bronset men jag var för ojämn.

Efter att ha fått ett permanent Wildcard är han nu redo för årets GP-säsong.

- Annons -

– Jag hade lite problem med min form i slutet av säsongen förra året, nu är det en ny säsong. Jag tar det steg för steg och försöker att hålla en hög nivå i alla tävlingar. Jag vill vara med och slåss om medaljerna, säger Patryk Dudek.

Nytt för i år är att han inte kommer köra i Sverige, iallafall inte till att börja med.

– Jag behöver en paus från Sverige. Vi får se vad som händer, jag kommer kanske tillbaka till dens svenska ligan under säsongen. Just nu lägger jag fokus på Polska ligan, GP-serien och EM-serien, avslutar Patryk Dudek.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna