- Annons -

Ordföranden om THJ: ”Vart är han, hur mår han?”

Tomas H Jonasson dök aldrig upp till onsdagens tävling i Allsvenskan. Valsarna fick i och med det köra tävlingen med endast fem förare i laget.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tomas H Jonasson uteblev från onsdagens match i Allsvenskan. Någon officiell förklaring till varför han inte dök upp har inte lämnats. För Valsarnas del blev konsekvensen att man fick köra tävlingen med fem förare. Laget kämpade så gott de kunde men fick se sig besegrade med 52–37.

Valsarnas ordförande Marie Lind ger idag sin syn på det inträffade.

– Under gårdagen var det en stor frustration och besvikelse. Han sviker inte bara klubben utan även sina lagkamrater och våra supportar. Idag är tankarna, var är han?, Hur mår han? Det är mina tankar, hur de andra i klubben tänker har jag inte hunnit ta reda på, skriver Marie Lind.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna