- Annons -

Oflyt med vädret för Berntzon

Det är inte bara i Sverige som vädret är ostadigt just nu. I Polen har vädret ställt till det mycket för förarna. Svenska stjärnan Oliver Berntzon är en av de som har drabbats av det polska regnet.

- Annons -

Oliver Berntzon fick först åka ner till Polen senare än planerat då det var för kallt för att köra. Förra veckan skulle han få köra sin första tävling för sin nya klubb Ostrow i den polska andraligan. Någon match blev det dock aldrig utan ett snöoväder satte stopp för det. I förrgår var tanken att Oliver skulle få starta säsongen på allvar med en match mot sin gamla klubb Gniezno. Matchen startade som planerat men fick avbrytas efter fem heat. Oliver han köra ett heat och tog där en tvåpoängare.

Oliver Berntzon skriver i ett sms att han tycker det är frustrerande att inte komma igång eftersom att många andra förare är igång och kör för fullt.
– Många andra förare är igång och kör och man vill inte känna att man halkar efter. Vädret är inte bra, det kan vi inte påverka och då får man finna sig i det helt enkelt, skriver Oliver Berntzon.

Det slutade inte där, igår kom beskedet att lördagens match i Polen som Oliver skulle ha kört också ställs in på grund av regn. Någonting som oliver dock tycker är bra är att man kommunicerade detta i tid.
– Det är klokt att ställa in lördagsmatchen i tid. Det gjorde så att jag fick möjligheten att åka hem till familjen i några dagar istället för att kanske behöva sitta i Polen i 2-3 veckor. Nästa vecka blir det bättre väder i Polen,de intställda matcherna gör att det blir ganska intensivt i slutet på april och början på maj. Jag tycker att det är positivt att det blir många tävlingar på kort tid så man kommer igång på allvar, avslutar Oliver Berntzon.
Adam Holman
foto: Erik Kruse
Läs fler artiklar på speedwaynyheter.se

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna