- Annons -spot_img

Niels Kristian Iversen “Jag älskar att äta svenska köttbullar”

I förra veckan skrev jag om hur förare i den svenska Bauhausligan laddar inför matcher. Idag har turen kommit till Niels Kristian Iversen att dela med sig om hur han laddar upp för en match.

- Annons - ad

Niels berättar att den uppladdning han har inför matcher i Sverige skiljer sig lite jämfört med matcher i andra länder. Inför de svenska matcherna äter han någonting väldigt svenskt.

– Oftast har jag en hyfsat fast rutin före matcher. Det är ofta som vi reser långt på matchdagar men jag brukar försöka äta en rejäl måltid cirka fyra timmar innan match. Efter maten brukar jag vila mig i cirka en halvtimme. Om vi tar Grand Prix dagar där det inte är någon resa på matchdagen så gillar jag att ta en löptur på dagen. Jag äter normalt sett väldigt sunt. På matchdagen äter jag gärna någonting med mycket energi. I Sverige älskar jag att äta svenska köttbullar. Jag vet att det inte är supernyttigt men det har blivit som en tradition för mig som fungerar bra. När jag kör i andra länder än Sverige brukar jag äta kyckling, ris och sallad inför match,skriver Niels Kristian Iversen.

Niels berättar vidare hur hans rutin ser ut när han har kommit fram till arenan.

– Då går jag in i en mental zon där jag fokuserar på banan och cyklarna. Jag pratar med de andra förarna och cirka en timme innan matchen  så går jag banan. Vid individuella tävlingar blir det mest kommunikation med mitt team där vi pratar om vilka inställningar vi ska ha på cyklarna, avslutar Niels Kristian Iversen.
Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Gillar du speedwayfans.se? Jag skulle vara tacksam om ni ville hjälpa mig i mitt arbete att upprätthålla sidan genom att swisha några kronor till 1230908236. Varje krona hjälper mig mycket, inget bidrag är för litet allt är välkommet.

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna