- Annons -

Nicki Pedersen ny förbundskapten: ”Vill leda Danmark till pallplatser”

Danmark har fått en ny förbundskapten i speedway. Det är ingen mindre än den rutinerade dansken Nicki Pedersen som tar över efter Hans Nielsen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Under tisdagen står det klart att Nicki Pedersen tar över ansvaret för det danska landslaget. Den 45-åriga profilen står redo att börja arbetet.

– Mitt mål är att vi ska stå på pallen vid flera av de stora internationella tävlingarna, vi ska ta oss tillbaka till världskartan. Jag tror att det målet är realistiskt, säger Nicki Pedersen till Fimspeedway.com.

Nicki tror att han har många råd att dela med sig av då han har varit på den absoluta toppnivån länge. Han utesluter inte heller att ta ut sig själv till lag VM i Wroclaw om han anser att han är en av de fem med bäst form.

Nicki siktar på att vara tillbaka på cykeln när den polska säsongen drar igång.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna