- Annons -

Nästa vecka trotsar vi regnet: Vi ska fylla arenorna

Under tisdagen och onsdagen är det dags att köra finaler i den svenska Bauhausligan. Tyvärr ser det ut att bli regn. Låt inte det stoppa oss från att skapa publikfester.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

En snabb titt på olika väderappar kan ge en lätt dyster känsla inför de stundande finalerna i Bauhausligan. Som det verkar just nu ser det ut att bli regn i både Gislaved och Eskilstuna.

Jag har ett mycket enkelt och tydligt budskap. Jag vill att fansen tar med sig ett paraply, tar på sig en regnjacka och en extra tröja och tar sig ut till arenan oavsett väder. Det har de här två lagen förtjänat.

En final mellan två av de bästa lagen som någonsin kört i ligan förtjänar fullpackade läktare. Låt oss bjuda dem på det, har man ett genuint speedwayintresse får man sitta i soffan och dega en annan kväll.

- Annons -

På tisdag och onsdag vill jag att vi visar att speedwayen fortfarande är het i Sverige. Låt oss göra det tillsammans.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna