- Annons -

Morgan Andersson: ”Kanske den starkaste truppen som kört i ligan”

En tuff match väntar mellan Lejonen och Västervik under torsdagskvällen. Positivt för Västervik är att stjärnan Fredrik Lindgren är tillbaka efter ett uppehåll.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västervik och Lejonen är två topplag den här säsongen. Inför matchen ligger Lejonen på en andraplats och Västervik på en tredjeplats. Sägas bör att Lejonen har kört två matcher mer än Västervik.

Under torsdagskvällen drabbar lagen samman i ett intressant Smålandsderby mellan två starka lag. I mötet gör Fredrik Lindgren comeback efter att ha kämpat med sin hälsa de senaste veckorna.

– Det är jätteviktigt, både för oss som lag och för honom själv. Han kommer att köra i Gislaved under torsdagen och i Czestochowa under fredagen. Det betyder mycket att få vår lagkapten tillbaka, säger Morgan Andersson.

- Annons -

Hur ser du på matchen mot Lejonen?

– Det är troligtvis den starkaste truppen som någonsin kört i det här landet. Dessutom är de ruggigt formstarka. För att vi ska ha någon som helst möjlighet kommer det krävas att vi gör vår bästa insats för året. Det blir en tuff utmaning, men vi har inte kastat in handduken på något vis.

Säsongen så här långt tycker Morgan har varit helt okej för laget.

– Vi har knallat på, jag tycker dock att vi var bättre i början av säsongen än vad vi varit på slutet. Även fast vi vunnit matcher. Jag vill att vi hittar tillbaka till den form vi hade i början av året, avslutar Morgan Andersson.

- Annons -

Laguppställningar

Lejonen
1.Patryk Dudek
2. Jaroslaw Hampel
3. Bartosz Zmarzlik
4. Mathias Thörnblom
5. Oliver Berntzon
6. Casper Henriksson
7. Dimitri Bergé

Västervik
1. Kenneth Bjerre
2. Jaimon Lidsey
3. Gleb Chugunov
4. Pawel Przedpelski
5. Fredrik Lindgren
6. Anton Karlsson
7. Peter Ljung

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna