- Annons -

Mikael Teurnberg efter rysaren: ”Det kan inte bli mer spännande”

Dackarna vann en jämn match mot Smederna, det skulle dröja till det sista heatet innan Dackarna kunde lägga vantarna på de två poängen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Nationaldagen bjöd på ett strålande solsken, bjöd den på bra speedway, nja. Men en spännande avslutning och en jämn match.

Det är en nöjd lagledare i Mikael Teurnberg som kan konstatera att hans lag vunnit med 46–44 efter en femetta i sista heatet.

– Det var jämnt och kunde gått hur som helst. Det blir inte mer spännande än så här, de här matcherna är sköna att vinna, säger Mikael Teurnberg.

- Annons -

Vad fäller avgörande idag?

– Det hade kunnat sluta hur som, det är svårt att peka på någonting. Men vi gör det väldigt bra i sista heatet. Jag tycker att hela laget gör en väldigt bra match. Bewley bjuder på fina heat hela kvällen, men framförallt så är det en laginsats.

Segern mot Smederna var den tredje raka för Dackarna. Innan dess hade man två förluster i de två inledande matcherna. Teurnberg är nöjd med att laget nu har tre raka segrar.

– Det känns skönt, det känns jättebra att vi har fått vinna på slutet. Det är en lång säsong och det gäller att ta det match för match, avslutar Mikael Teurnberg.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna