- Annons -

Mathias Thörnbloms säsong i fara: ”För långa skruvar i Polen”

Mathias Thörnblom har varit skadad sedan slutet av april, nu ser det ut att dröja ett bra tag till innan han är tillbaka.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Skånepågen Mathias Thörnblom lånades inför årets säsong ut från Lejonen till Piraterna. Det har dock inte blivit några matcher för Motalaklubben då han bröt foten några dagar före premiären.

Skadan har fortfarande inte släppt greppet om honom.

– Det är lite oklart när jag är tillbaka, det var ett ganska allvarligt brott och jag har precis fått börja sätta lite lätt belastning på hälen men inget mer än så. Läkaren är lite orolig över skruvarna som de satt in i Polen för de är lite för långa. De diskuterar om vi ska operera ut dem eller sätta in nya, så just nu får jag bara vänta och se hur det blir. Men om det blir någon körning så är det nog inte fören i slutet av säsongen, säger Mathias Thörnblom.

- Annons -

Så hela säsongen är i fara?

– Som det ser ut just nu, men väljer de att inte åtgärda skruvarna så kanske det är möjligt, så jag vill varken säga ja eller nej utan får ta det som det kommer.

För Piraternas lagledare Daniel Davidsson kommer inte beskedet som någon chock.

– Vi har nog nästan räknat med det här, en så komplicerad skada och en så kort säsong, då var risken stor att det skulle bli såhär. Hoppet är ju det sista som överger en så det kommer vi leva på tills vi får ett definitivt nej, säger Daniel Davidsson.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna