- Annons -spot_img

Mathias Thörnblom “Det är en bra möjlighet”

Mathias Thörnblom berättar om hur han ser på starten av säsongen och berättar även vad han tycker om Garageportexperten cup i samband med tävlingen i Gislaved under gårdagen.

- Annons - ad

Mathias är nöjd med säsongsinledningen även om han inte har hunnit köra så mycket än så länge.
– Jag tycker att det har fungerat rätt så bra. Jag känner mig lite ringrostig men tycker att jag börjar komma igång mer och mer.  Jag har bara kört en träningstävling i Danmark och deltävlingen i Tisdags i Garageportexperten cup. Men jag känner att jag är på gång, säger Mathias Thörnblom.

Mathias Hyllar initiativet som har tagits för att få till en träningsturnering i Sverige.
– Det är ett bra tillfälle att få sig en genomkörare inför premiären av Bauhausligan. Det är viktigt för oss förare att få tävla mot bra motstånd och inte bara träna ensam. 

Han berättar att det är stor skillnad att köra tävling jämfört med att bara träna.
– Det blir stor skillnad på fokuset, även om det bara är en träningstävling så tar alla det på större allvar och det blir en helt annan känsla. Jag tycker det är väldigt bra att vi får den här möjligheten, avslutar Mathias Thörnblom.

Adam Holman

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna