- Annons -

Masarnas ordförande efter beskedet: ”Vi ska ro det här i land”

Under onsdagen stod det klart att Masarna får ett marknadsföringsavtal med kommunen värt 450.000 kronor. Någonting som förbättrar klubbens läge.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Masarna ville ha drygt en miljon kronor av kommunen, det blev 450.000. Trots det ser klubbens läge nu mycket bättre ut än tidigare.

– Nu ser det mycket ljusare ut, vi ska ro det här i land, säger klubbens ordförande Roger Hultman till Avesta Tidning.

Nästa mål för klubben blir att lyckas sälja arenananamnet.

- Annons -

– Vi jobbar på att sälja arenanamnet. Det finns några intressenter där. Att vi lyckas med det är lite av nyckeln för att lösa situationen.

Masarna har fortfarande förarskulder kvar. När det är betalat ska klubben bygga ett lag inför säsongen, det börjar bli knappt om tid i det arbetet.

– Det blir en utmaning för Roger Uppgård, men han är duktig på det. Det finns förare på marknaden. Sedan gäller det förstås att hålla nere förarkostnaderna så mycket som möjligt, avslutar Hultman.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna