- Annons -

Masarna ser ut att komma tillbaka till Allsvenskan: ”Det är målet”

Under måndagseftermiddagen kom en positiv nyhet, det ser nämligen ut som att Masarna har ett allsvenskt lag nästa säsong.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det har en tid florerat rykten om att Masarna ska ha ett allsvenskt lag nästa år. Det visade sig under måndagen att det verkar ligga någonting i det ryktet. I Avesta Tidning publicerades en intervju som tyder på en återkomst högre upp i seriesystemet.

Även om ingenting är klart så ser det positivt ut.

– Det är lite svårt att säga, men det är målet. Vi ser över förutsättningarna. Det är ju en del som måste lösas. Organisationen måste bli större och ekonomin ska vara under kontroll, säger Lucas Dahl, ordförande i Masarna till Avesta Tidning.

- Annons -

Tanken isåfall är att man ska köra med många Avestakillar i laget.

– Det är så vi vill ha det och jag vet att det finns intresse. Flera av grabbarna härifrån har långt till sina hemmamatcher i Allsvenskan i dag. Om vi hade ett allsvenskt lag så skulle vi förstås underlätta för dem.

I artikeln framgår även att Masarna ser ut att göra ett litet plusresultat eller gå plus minus noll i år. Man kommer inte att ta några risker för att gå upp i Allsvenskan.

Senast den 1 oktober ska man ha anmält sig om man vill delta i nästa års allsvenska serie.

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna