- Annons -

Martin Vaculik ser fram emot en ny GP-säsong: ”En av de bästa nyheterna för mig”

Martin Vaculik hade en bra fjolårssäsong, trots att han var skadad länge så vann han två av GP-tävlingarna han ställde upp i. Nu blickar han framåt mot en ny säsong.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vaculik gör inga direkt förändringar till årets säsong. Känslan på förhand är god.

– Jag har haft en bra vinter, jag har förberett mig på samma sätt som tidigare år. Jag ser fram emot den nya säsongen och känner mig väl förberedd.

I år kommer GP-tävlingarna visas på nationell TV i Slovakien. Det glädjer Vaculik.

- Annons -

– Det är en av de bästa nyheterna för mig, det är viktigt för sporten i mitt hemland Slovakien. Sakta men säkert går mina drömmar i uppfyllelse.

Även om säsongen 2022 måste vara en av hans bästa någonsin så är det svårt att sätta fingret på vad skillnaden är jämfört med tidigare år.

– Jag vet inte riktigt, det är svårt att säga, 2022 var en väldigt bra säsong för mig i GP-serien. Jag tar det steg för steg och blir en bättre förare varje säsong. En dag hoppas jag att jag har lyckats ta bort alla dåliga tävlingar så att jag blir en bättre förare. Jag känner att jag lär mig hela tiden.

Vad är målet med årets säsong?

- Annons -

– Att vara bättre än jag var 2022, jag vill visa hur snabb jag kan vara. Jag är väldigt nöjd med det maskinmaterial jag har och det team jag har.

Martin Vaculik har visat god form på försäsongen och han gjorde även bra ifrån sig i den polska premiären. Han går därför in i årets GP-säsong med ett gott självförtroende.

– Jag känner att formen inför säsongen är riktigt bra, det känns bra på cykeln. Jag har några saker jag vill testa men överlag känns det bra, säger Martin Vaculik.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna