- Annons -spot_img

Ludvig Selvin: “Ska ha så kul som möjligt”

Den unga talangen Ludvig Selvin ser fram emot årets säsong. Under vintern har han jobbat hårt för att utvecklas.

- Annons - ad

Vi börjar med att titta lite i backspegeln. 2021 var Ludvig Selvins första på stor cykel. Han berättar hur han upplevde säsongen.

– Det var ett väldigt lärorikt år, det var väldigt mycket över förväntan som hände. U19 – landslagsuppdrag och körning i Danska Division 1 var inget jag hade räknat med i början av året men jag fick chansen och jag tog den. Överlag hade jag väldigt kul.

- Annons - ad

Det finns några saker som Ludvig har jobbat med under vintern för att vara extra väl förbered inför den kommande säsongen.

– Inför 2022 så har jag tränat väldigt mycket mer än vad jag gjort inför de tidigare säsongerna. Med hjälp av Svemo Challenge så har jag blivit både starkare och snabbare än vad jag har varit tidigare, jag ser fram emot att sätta mig på cykeln igen och förhoppningsvis känna lite skillnad.

Innan det är dags att inleda tävlingssäsongen väntar några träningsmatcher.

– Som det ser ut just nu så blir det några träningsmatcher i April. Det ändras lite hela tiden så de exakta uppgifterna får jag återkomma med. Det ska bli skönt att få gasa lite.

Vad har du för mål med säsongen 2022?

– Jag ska ha så kul som möjligt. Det är den enda förväntningen jag har på säsongen. Då kommer förhoppningsvis resultaten också, säger Ludvig Selvin.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna