- Annons -

Loreen och Lindgren vinner återigen samtidigt – Märkligt sammanträffande

När Loreen vinner Eurovision vinner Fredrik Lindgren GP-tävlingar, det slår aldrig fel.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Två gånger av två, där har ni statistiken för hur många gånger Fredrik Lindgren vunnit GP-tävlingar när Loreen vunnit Euroivison.

Första gången det hände var den 26 maj 2012, då tog en 27-årig Fredrik Lindgren sin första GP-seger för karriären. Det gjordes på Ullevi, samma kväll vann Loreen Eurovision med låten Euphoria.

Under lördagskvällen var det dags igen, Fredrik Lindgren stod som segrare i Warszawa. Segern var hans sjätte i karriären. Några timmar efter att den svenska nationalsången tonat ut över den polska huvudstaten fick Loreen fira segern i Eurovision i Liverpool.

- Annons -

Jag är inget fan av Eurovision, men om sammanträffandet gör så att Lindgren vinner GP-tävlingar så får Loreen gärna fortsätta att vinna.

Skämt å sido, en positiv lördag kan summeras där Sverige tog segrar i två för landet klassiska områden. Musik och speedway, grattis Lindgren, grattis Loreen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna