- Annons -

Lindgren kommer tillbaka till gamla hemmabanan: ”Jag ser fram emot det”

I slutet av Mars kommer Fredrik Lindgren att köra en tävling i Wolverhampton. Klubben han körde 14 säsonger för.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgren körde för Wolverhampton mellan åren 2003 och 2017. 2017 är även senaste gången svensken var på arenan i England. Den 26 mars är det dock dags för en återkomst, Lindgren ställer nämligen upp i Sam Masters testimonial.

– Jag har kört där under en lång tid, jag har spenderat mycket tid under min karriär i Wolverhampton. Det har varit en viktig plats, säger Fredrik Lindgren till FIMspeedway.com.

Lindgren ser fram emot återkomsten.

- Annons -

– Det kommer nog bli emotionellt, jag ser fram emot att komma tillbaka dit och köra på ”Wolves” banan igen.

Kvällens huvudperson Sam Masters ger sin syn på att ha med Lindgren i startuppställningen.

– Freddie är en god vän och en fantastisk förare som jag gillar att titta på. Jag ser fram emot att få se honom köra på banan igen, det är jag säker på att det är fler än jag som gör.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna