- Annons -

Lindbäck stoppas från landslaget: ”Kan inte ha med honom just nu”

Antonio Lindbäck kommer inte bli uttagen i landslaget den närmaste tiden. Det meddelar Svemos grenchef Mikael Karlsson till SVT Sport.

- Annons -

Under gårdagen kom beskedet att Antonio Lindbäck får köra för sin svenska klubb Masarna i Bauhausligan. I dag kom beskedet att han däremot inte kommer få köra för landslaget.

– Han kommer inte tas ut till nånting just nu, så får vi ta ställning senare till hur vi gör då, säger Mikael Karlsson till SVT sport.

Mikael förklarar hur man på förbundet har resonerat när man landat i det här beslutet.

– Det är ett ganska naturligt steg för oss att göra det just nu. Vi anser att det är skillnad på att köra klubbspeedway då Masarna tar ett arbetsgivaransvar där. Men just för tillfället så tycker vi att det har hänt lite för mycket, så vi kan inte ha honom som förare representerandes landslaget just nu.

- Annons -

Karlsson utesluter dock inte att det kan bli en återkomst för Antonio på sikt.

– Sen vi får se vad som händer. Det ska ju gå sin gång, och sen får vi ta ställning efter att han har fått sin dom. Då får vi ta ställning till det. Och han går ju behandling, så det är många bra saker på gång. Ingen skulle vara gladare än jag om det här kan vara en vändpunkt för Antonio att komma på banan igen, för det är ju en fantastisk speedway-förare.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna