- Annons -

Leon Madsen fick jubla inför hemmafansen: ”Drömt om i många år”

Under lördagskvällen avgjordes årets GP-tävling i Vojens. Det blev seger för hemmahjälten Leon Madsen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Leon Madsen som nyligen skrivit på för att köra final med Dackarna hade en bra kväll i Vojens. Inför storpublik fick han vinna sitt första GP för året.

– Det känns fantastiskt, jag är så glad över att få studsa tillbaka efter den dåliga tävlingen i Cardiff. Jag vet att de danska fansen har väntat länge på en segrare här i Vojens. Det var en tuff final, men jag lyckades hitta en väg och ta mig förbi, säger Leon Madsen efter att ha vunnit Vojens Grand Prix.

I finalen gjorde han en snygg omkörning på Fredrik Lindgren, mycket tack vare att han hittat rätt setup lagom till finalen.

- Annons -

– Det är små saker som gör stora skillnader, inför finalen gjorde jag en liten förändring. Det blev en stor förbättring, inställningarna på cykeln i den moderna speedwayen är väldigt viktiga. Jag känner att jag är på väg i rätt riktning där.

Foto: Erik Kruse

Det var en härlig stämning i Vojens under hela kvällen, Madsen gav dem definitivt någonting att jubla över.

– Det var kul att se så många danska fans, det blev en fantastisk kväll. Jag har drömt om att vinna här i många år, förra året var det väldigt nära. Det är skönt att det klickade i år. Nu hoppas jag att jag kan bli jämnare nästa år, avslutar Leon Madsen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna