- Annons -spot_img

Lämnar Lejonen, nu är han klar för smederna

Kacper Woryna. skulle ha kört i Lejonen kommande säsong. Idag står det klart att så inte blir fallet. Istället är polacken klar för Eskilstuna Smederna. Woryna går in på snittet 1.342.

- Annons - ad

Lejonen skriver på klubbens hemsida att man valt att registrera Nicolai Klindt i truppen och att Woryna inte passar in i uppställningen. Enligt Mikael Holmstrand finns det en risk med att ha för många förare från Esktraliga när man inte vet riktigt hur tillgängligheten ser ut. Även uteblivna sportsliga framgångar under förra året och säsonginledningen i år beskrivs som en av anledningarna till att han får lämna. Vidare beskriver klubben att det är ett tråkigt beslut att ta då han varit en del av Lejonen under flera år och att han är trevlig att jobba med.

Det är i skrivande stund oklart vem som ersätter Woryna i Lejonen men klubben letar efter en ersättare som kommer fungera som utlandsreserv.

Smedernas lag ser nu ut enligt följande:

Smedernas trupp 2021
Gleb Chugunov  1.817
Michael Jepsen Jensen 1.748
Grigorij Laguta 1.588
Andzejs Lebedevs 1,566
Krzysztof Buczkowski 1.448 
Pontus Aspgren 1.439
Kacper Woryna 1.342
Aleksandr Loktaev 1.000
Joel Kling 0.750
Daniel Kaczmarek 0.500
Johannes Stark 0.500
William Bäckström 0.500
Max Belsing 0.500
Adam Holman
foto: Erik Kruse
Gillar du speedwayfans.se? Jag skulle vara tacksam om ni ville hjälpa mig i mitt arbete att upprätthålla sidan genom att swisha några kronor till 1230908236. Varje krona hjälper mig mycket, inget bidrag är för litet allt är välkommet.

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna