- Annons -

Klubbikonen fortsätter i Hallstavik: ” Mitt svenska hem”

Timo Lahti är starkt förknippad med Hallstavik och Rospiggarna där han har kört stora delar av sin karriär. Idag står det klart att han blir Rospiggarna troget 2022.

- Annons -

Timo Lahti kom tillbaka till Rospiggarna inför säsongen 2020 efter en två säsonger lång avstickare till Lejonen. Säsongen 2021 blev det 20 matcher i den svenska Bauhausligan med ett snitt på 1.714 poäng per heat.

Till Rospiggarnas Facebooksida säger Timo att han är väldigt glad över att stanna.

– Jag är väldigt glad att jag får fortsätta i Rospiggarna. Hallstavik är mitt svenska hem och det är här jag hör hemma. Laget ser riktigt bra ut och jag kan inte vänta på att säsongen 2022 ska börja, säger Timo Lahti.

Rospiggarna 2022
Kai Huckenbeck 1.862
Kim Nilsson 1.835
Andzejs Lebedevs 1.717
Timo Lahti 1.714
Victor Palovaara 0.500
Daniel Henderson 0.500

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna