- Annons -

Klubben bekräftar: Han ersätter Aspgren

Det har spekulerats mycket om vem som ska ersätta Pontus Aspgren i Smederna. Gissade du på Maksym Drabik? Grattis då gissade du rätt.

- Annons -

Pontus Aspgren fick avsluta karriären för några veckor sedan. Nu har Smederna hittat en ersättare till sin svenska stjärna. Det blir Maksym Drabik som tar över hans plats. Drabik har tidigare kört för Lejonen i den svenska Bauhausligan.

– Vi är väldigt glada att Maksym har valt att skriva på för oss. Givetvis är det fortfarande tråkigt att Pontus tvingades sluta men givet de nya förutsättningar blir detta en bra lösning. Med Maksym i laget får vi en stabil poängplockare och hans snitt gör att det öppnas lite nya möjligheter med laguppställningar om det skulle behövas under en lång säsong, säger Jerker Eriksson till klubbens Facebooksida.

Maksym Drabik ansluter med ett snitt på 1.813.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna