- Annons -

Klubbarna oroliga för Miedzinkis hälsa: Har inte fått några erbjudanden

Adrian Miedzinski har ådragit sig svåra skador under sin speedwaykarriär. Den gångna säsongen var det nära att han gick bort efter en olycka. Därför är många skeptiska till att han ska köra igen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var i slutet av augusti förra året som olyckan var framme. Adrian Miedzinski kraschade svårt och försattes i koma. Det var länge oklart om han skulle klara sig och i vilket skick han skulle vara om eller när han vaknade.

Rehabiliteringen gick bra, så pass bra att den 37-årige polacken valde att skriva ett så kallad Warzawakontrakt i Polen. Det innebär att han vill köra men inte har klart med en klubb än.

Enligt uppgifter från Sportowefakty har ingen klubb vågat skriva kontrakt med polacken som varit ut för många allvarliga skador under karriären. Många fans är även kritiska till om han ska köra speedway igen.

- Annons -

– Jag tycker det är helt onödigt att diskutera om Miedzinski ska återvända eller inte. Jag tror han kommer tillbaka om han får ett bra erbjudande och känner sig frisk. Han kommer inte tvinga sig tillbaka. Han är medveten om att hälsan är det viktigaste. Jag tycker inte klubbarna ska vara rädda, låt läkarna avgöra om han ska köra eller inte. De vet bäst, säger den före detta föraren Krysztof Ziegelski till Sportowefakty.

Det återstår att se om Miedzinski får någon klubb till den kommande säsongen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna