- Annons -

Kim Nilsson om chanserna att köra i Målilla: ”Låg på banan och räknade dagar”

Kim Nilsson har trots olyckan för en dryg vecka sedan inte räknat bort en start i Målillas Grand Prix.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var en otäck smäll i Mariestad när Örnarna tog emot Griparna. Kim Nilsson fick en liten fraktur på nacken. Nu har han fått ett positivt besked från läkarna.

– Det är fortfarande en fraktur på en kota men läkarna säger att allt ser stabilt ut och jag ska kunna belasta den lite. Alla muskler och ligament är intakta och det är det som håller upp allt, säger Kim Nilsson till SN.

Målet är att kunna köra i Målilla om en dryg vecka.

- Annons -

– I dagsläget skulle jag inte kunna köra speedway. Jag vill känna att jag kan röra mig som jag måste göra för att köra. Man kan inte åka dit och vara 80 procent utan så nära hundra som möjligt för annars är det inte ens kul. Men jag kommer att göra allt för att vara med i Målilla. Själva skadan på nackkotan bör inte förvärras om jag skulle åka omkull igen för det är så pass stabilt…det sitter där det sitter. Det kommer att göra ont och det tar inte två veckor för det att läka utan fyra till sex kanske. Så vi får se. Nu ska jag rehaba och i nästa vecka försöka träna så får jag ta ett beslut om Målilla då.

Kim berättar för tidningen att han låg på banan och räknade hur många dagar det var kvar till Målillas Grand Prix.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna