- Annons -

Kim Nilsson inför SM: ”En tävling jag verkligen vill lyckas i”

Under tisdagskvällen är det dags för den individuella SM-finalen i Målilla. Någonting som Kim Nilsson ser fram emot.

- Annons -

Kim Nilsson gör i år sin första säsong som permanent förare i GP-serien. Så här långt har han blandat och gett lite, det bästa resultatet så här långt är en fjärdeplats i Teterow.

Men nu är det SM som gäller, en viktig tävling för Kim.

– Jag ser fram emot SM-finalen. Det är en tävling som jag verkligen vill lyckas i, säger Kim Nilsson.

Hur ser du på starten av säsongen?

- Annons -

– Det var lite struligt till en början med cyklar som inte riktigt fungerade som de skulle. Men när vi väl gick till botten med problemen så har det rullat på fint och formen känns stigande. Även om jag åkte på en handskada för en tid sedan.

Målet med tävlingen är tydligt, det gäller att stå överst på pallen.

– Jag vill vinna. Det är mitt mål. Sedan vet jag att det är väldigt lite i slutändan som avgör. Och det gäller verkligen att ha ”sin dag” just denna dag.

Hur trivs du i Målilla?

– Jag brukar trivas bra på banan i Målilla. Jag hoppas vi bjuds på en riktig racingbana, då kommer det bli riktigt kul både för förare och publik, avslutar Kim Nilsson.

Adam Holman
foto: Erik kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna