- Annons -

Kan Finland knipa en plats i Race Off? ”Kommer bli två matcher i matchen”

Den andra semifinalen i Lag-VM avgörs under onsdagskvällen. Med i kvällens startfält finns Finland.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

I onsdagens andra semifinal ska inte Finland kunna utmana om en finalplats utan får istället rikta in sig på att knipa tredjeplatsen och ta sig till fredagens Race Off. Timo Lahti är den mest rutinerade i laget och han tror att det kommer bli två matcher i matchen.

– Jag tror det kommer bli två matcher i matchen. Australien och Danmark är starkast på pappret, sen lär vi och Frankrike gör upp om tredjeplatsen. Vi ska kämpa för att ta oss till fredagens Race Off.

Gårdagens första semifinal hängde mycket på starten och det gällde att ha bra fart i motorerna. Något som Timo Lahti är innne på.

- Annons -

– När man såg tävlingen igår gällde det att ha bra start och fart. Men det har kommit en del regn under dagen så vi får se hur det kommer att påverka banan. Jag har bara varit här en gång tidigare och vet inte riktigt vad som är att vänta men vi ska ge allt för att ta varje poäng.

Timo Lahti är inne på att det återstår och se hur mycket dagens regn påverkat banan. Foto: Erik Kruse

Hur ser du på att vara en del av Speedway World Cup?

– Det är såklart kul att få vara en del av det, efter Grand Prix:t är det den största tävlingen. Jag har inte haft den bästa säsongen hittills så jag ser fram emot att göra ett bra resultat och visa att jag är med i gemet avslutar den finske lagkaptenen.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna