- Annons -

Juniorvärldsmästaren stannar i Gislaved: ”EN framtidskille”

Lejonen meddelar idag att Jakub Miskowiak är klar för en fortsättning i klubben. Miskowiak kom till Lejonen inför årets säsong.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Lejonen har hittills byggt ett nytt och stjärnfyllt lag. Under måndagen fortsatte arbetet med laget då det blev officiellt att juniorvärldsmästaren Jakub Miskowiak stannar i klubben. Miskowiak kom till Lejonen i maj 2021då det stod klart att Kacper Woryna fick lämna klubben. I år körde han sju matcher med ett snitt på 1.571 poäng per heat.

Lagledare Mikael Holmstrand kommenterar värvningen i ett pressmeddelande.

– Han är en framtidskille. Vi har en tradition av att fånga unga killar tidigt. Holder och Ward på sin tid, Drabik och Miskowiak i nutid. Han har ett attraktivt snitt utifrån vårt truppbygge och sin förmåga. Han är fortfarande under utveckling och har de bästa förutsättningarna runt omkring sig . Han gjorde främst bortamatcher för oss i år vilket gör att han nu har erfarenhet från ganska många av banorna som kommer göra honom än bättre 2022, skriver Mikael Holmstrand.

- Annons -

Lejonen 2022
Bartosz Zmarzlik 2.839
Dominik Kubera 2.078
Patryk Dudek 2.068
Dimitri Bergé 1.750
Oliver Berntzon 1.642
Jakub Miskowiak 1.571
Hubert Legowik 1.250
Mathias Thörnblom 0.500
Casper Henriksson 0.500
Edwin Pohjantähti 0.500
Tony Gudbrand 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

  1. Hej som det ser ut pappret det vara ett lag att kämpa om SM guldet ser framemot sesång 2022 mvh till alla från Tommy fd ordf Gnistorna Speedway Malmö

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna