- Annons -

Johannes Wahlberg om säsongen och framtiden som lagledare: ”Har lite erbjudanden”

Johannes Wahlberg var under årets säsong lagledare för Örnarna i Allsvenskan. En ny utmaning som han lärde sig mycket av.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Med hjälp av Smederna så hade Örnarna från Mariestad återigen ett lag i den näst högsta serien. Lagledare för laget var Johannes Wahlberg som vi bland annat känner igen som kommentator på ESS Play och Discovery+.

– Utmaningen var stor men det har varit lärorikt för egen del. Vi åkte med tänkt lag två av tolv matcher, så det var inte optimalt alls i år, säger Johannes Wahlberg.

Det blev inget slutspel i Allsvenskan för Mariestadsklubben. Man slutade grundserien på en femteplats, 11 poäng bakom fjärdeplacerade Gislaved. Det finns främst två orsaker till att man inte nådde slutspelet i år.

– Tillgänglighet och skador. Vi försökte vända det rätt, men det är svårt.

- Annons -

Hur Johannes ser på framtiden som lagledare är för tidigt att svara på. Han ska ta lite tide och fundera innan han kommer med ett besked. –

– Jag har lite erbjudanden, men inte bestämt mig än. Jag landar nu och ser vad som sker. Ska jag in i något är det 110% från mig, avslutar Johannes Wahlberg.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna