- Annons -

Johannes Stark:”Jag har gjort förändringar i mitt huvud”

Johannes Stark har öppnat säsongen på ett fint sätt, till den här säsongen har han även bytt klubb i Sverige.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Johannes Stark körde två tävlingar i Vetlanda Lagcup, i den första tävlingen plockade han 13 poäng och i den andra blev det 11 poäng.

– Det har varit lärorika tävlingar, jag har väl aldrig riktigt kommit runt på den här banan på det sätt som jag vill. De här två dagarna har fungerat bra tycker jag. Jag hade bra fart och det känns som att jag har hittat rätt, säger Johannes Stark.

Han har inte förändrat någonting nämnvärt med sitt maskinmaterial, däremot har han förändrat vissa andra saker.

- Annons -

– Jag har gjort lite förändringar i mitt huvud, jag har mer go i kroppen nu och jag vill visa att jag kan. Det är där allt sitter.

Johannes Stark har gjort vissa förändringar i sitt huvud inför säsongen.

Den kommande säsongen kommer han att representera Rospiggarna istället för Eskilstuna Smederna.

– Jag tror det kommer blir bra, det är alltid bra med en nystart. Det känns som att jag kommer få förtroende där.

Tidigare i april körde Johannes en tävling i Tyskland. Det blev en lyckad tävling då han fick stå överst på pallen.

- Annons -

– Det betyder jättemycket att få komma igång tidigt, det betyder mer än man kan tro. Det var grymt viktigt för självförtroendet att jag lyckades vinna den tävlingen. Att ha bra självförtroende är väldigt viktigt.

Vad har du för mål med årets säsong?

– Målsättningen är att köra i Bauhausligan hela säsongen och kunna prestera på en hög nivå i Allsvenskan. Får jag bara till mina starter så tror jag att det kan gå vägen, avslutar Johannes Stark.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna